Wines of Hungary - Personally cikkek

Borszakmai bemutató a Berlini Magyar Szüreten

2020-12-01Borszakmai bemutató a Berlini Magyar Szüreten

Az Agrármarketing Centrum (AMC) Magyarország Németországi Nagykövetségével közösen immár tizedik alkalommal szervezte meg a Berlini Magyar Szüretet. A mesterkurzussal egybekötött borkóstoló program célja segíteni a német piacon jelenlévő és újként belépő termelők és borok bemutatkozását, üzleti kapcsolataik további erősítését, exporttevékenységük fejlesztését.

tovább

Magyar borok premierje a világ legismertebb borászati szaklapjában

2021-04-09Magyar borok premierje a világ legismertebb borászati szaklapjában

A Decanter májusi számának 36 oldalas speciális melléklete a magyar borokkal ismerteti meg a világ borfogyasztóit. A világ legismertebb borászati szaklapja az Egyesült Királyságban elérhető magyar borokat és az export szempontjából legjelentősebb magyarországi borvidékeket mutatja be világszerte Toronyi Zsuzsa (Wines of Hungary UK) szervezésében, az Agrármarketing Centrum (AMC) támogatásával.

tovább

Borexport Akadémia

2021-05-27Borexport Akadémia

Már lehet jelentkezni az Agrármarketing Centrum képzésére, amely a magyar borászatok exporttevékenységét támogatja egy 5 héten át tartó online előadássorozattal. Az egyedülálló programsorozat átfogó és országspecifikus információkkal ismerteti meg a külpiacokon jelen lévő és újként belépő magyar borászatokat.

tovább

A magyar borok egyedisége lenyűgözte a litván borszakértőket

2021-06-17A magyar borok egyedisége lenyűgözte a litván borszakértőket

Bikavér, leányka, Egri Csillag, Tokaji Aszú – a négy egyedi borfajtát is magába foglaló, a magyar borstílusokat jól reprezentáló 18 tételes kóstolósort mutattak be az Agrármarketing Centrum (AMC) által szervezett borpiaci üzletfejlesztési eseményen Vilniusban.

tovább

Sikeresen mutatkoztak be a magyar borok Csehországban és Oroszországban

2021-05-27Sikeresen mutatkoztak be a magyar borok Csehországban és Oroszországban

A Hungarian Wine Business Program keretében májusban Csehországban és Oroszországban mutatkoztak be az exportképes borászatok az Agármarketing Centrum (AMC) szervezésében. A borszakmai és üzletfejlesztési rendezvénysorozattal olyan borászatok mutatkoznak be, akik az adott célpiacra már exportálnak, vagy éppen piacra lépést megelőző fázisban tartanak.

tovább

Berliner Wein Trophy 2021 ősz

2021-09-08Berliner Wein Trophy 2021 ősz

Kedvezményes nevezési lehetőség a Berliner Wein Trophy 2021. őszi fordulójára.

tovább