Mangalica cikkek

Mangalica, az ínyencek malaca – kampány a prémium sertéshús ismertségének növelésére

2023-02-07Mangalica, az ínyencek malaca – kampány a prémium sertéshús ismertségének növelésére

Harminc éve még a kihalás fenyegette, ma Ázsia egyik legnagyobb prémium húsforgalmazója vette kínálatába, New Yorktól Szingapúrig a világ legjobb éttermeinek étlapján szerepel.

tovább

A magyarság életben maradásában kulcsszereplő a sertés

2022-02-09A magyarság életben maradásában kulcsszereplő a sertés

Az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum és a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete a farsangi ünnepkörhöz kapcsolódva idén tizedik alkalommal népszerűsíti a sertéshús fogyasztását. A nagyböjt kezdetéig tartó kampány célja, hogy felhívják a vásárlók figyelmét a sertéshús és azon belül a prémium magyar fajta, a mangalica vásárlásának fontosságára.

tovább

Indul a sertéshús-fogyasztást ösztönző kampány

2021-08-30Indul a sertéshús-fogyasztást ösztönző kampány

A nehézségek csökkentése érdekében indít fogyasztásösztönző kampányt az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége.

tovább

Helyzet van a sertéspiacon

2021-08-25Helyzet van a sertéspiacon

Hektikusan változó piaci, valamint jónéhány nehezítő körülménnyel terhelt termelési körülmények mellett dolgozik a hazai sertéságazat. Az ASP, a Covid, a meredeken emelkedő takarmányárak mellett a csökkenő felvásárlási árakkal is szembe kell nézniük.

tovább

Kampány indul a farsangi sertéshúsfogyasztás népszerűsítésére

2021-02-03Kampány indul a farsangi sertéshúsfogyasztás népszerűsítésére

Az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete (MOE) idén is a sertéshús fogyasztását népszerűsíti. A nagyböjt kezdetéig tartó kampány célja, hogy felhívják a vásárlók figyelmét a sertéshús és azon belül a kiváló magyar fajta, a mangalica fogyasztásának fontosságára.

tovább

Sikerrel zárult a sertés- és mangalicahús fogyasztást ösztönző tavaszi kampány

2019-04-19Sikerrel zárult a sertés- és mangalicahús fogyasztást ösztönző tavaszi kampány

A mangalicahús fogyasztásának elterjesztése, ösztönzése érdekében most először kampányolt az Agrármarketing Centrum (AMC) az Agrárminisztérium támogatásával - közölte Giczi Gergely ügyvezető-helyettes az M1 Este címűsorában.

tovább