Alma cikkek

Alma, a természet oltalma

2021-10-25Alma, a természet oltalma

Hazánkban az éves átlagos almafogyasztás egy főre vetítve 16-19 kg almát jelent. Ezen mennyiség növelését tűzte ki céljául az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum közös, a jó minőségű étkezési almát népszerűsítő kampányával. Emellett a kampány kiemelt célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, az alma egészséges, könnyen beilleszthető a mindennapi étkezésekbe.

tovább

Minden nap egy alma az orvost távol tartja

2020-10-14Minden nap egy alma az orvost távol tartja

Elindult az AMC almafogyasztást ösztönző kampánya!

tovább

„Alma, a természet oltalma” – Itt az almaszezon!

2020-10-08„Alma, a természet oltalma” – Itt az almaszezon!

Ismét elindítja az alma fogyasztásösztönző kampányát az Agrárminisztérium (AM) és az Agrármarketing Centrum (AMC). Az ötödik éve megrendezésre kerülő népszerűsítési időszak célja az egészségtudatos vásárlásra és táplálkozásra való ösztönzés mellett az, hogy felhívja a vásárlók és a fogyasztók figyelmét a friss és ízletes alma nagyszerű hatásaira.

tovább

Szabocsi alma Csepelen - közvetlenül a termelőtől

2018-12-10Szabocsi alma Csepelen - közvetlenül a termelőtől

Az „Alma a természet oltalma” szlogennel indított 2018. évi kampány részeként a csepeli önkormányzat közreműködésével a Sétáló utcai evangélikus templomnál szervezett közös almavásárt az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara december 7-én.

tovább