Borpromóciós rendezvény Oroszországban

 

Az Agrármarketing Centrum 2021. május 20-án a magyar borexport kiemelkedő célországában, Oroszországban borpromóciós rendezvényt szervez hibrid formában, Magyarország Moszkvai Nagykövetségével együttműködésben.

Célunk segíteni azon termelőknek és boroknak a bemutatkozását, amelyek Oroszország piacán már jelen vannak és üzleti kapcsolataikat szeretnék erősíteni, illetve azon borászatokat is, akik a jövőben tervezik kiterjeszteni exporttevékenységüket az orosz borpiacra.

A bemutató online felületen zajlik, orosz és magyar borszakértők vezetésével. Az eseményen az érdeklődők átfogó képet kaphatnak a magyar borkínálatról, valamint a résztvevő borászatok képviselőinek is lehetőséget biztosítunk az online bemutatkozásra. A meghívottak között az orosz borpiac jelentős szereplői (importőrök, disztribútorok, a HoReCa szektor és a borászati szaksajtó képviselői) kapnak helyet. Amennyiben a lehetőség felkeltette a figyelmüket, várjuk jelentkezésüket az alábbiak szerint.

Jelentkezési határidő: 2021. 04. 01. Jelentkezés módja: nemeth.aliz@amc.hu email címre küldött üzenettel.

A jelentkezéssel kapcsolatban és bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljanak bizalommal Jármai-Németh Alíz borágazati projektmenedzserhez a fenti email címen, vagy pedig a +3620-9117-006 telefonszámon.