RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS! A X. KAPOSVÁRI ÁLLATTENYÉSZTÉSI NAPOKRA

 

A házigazda, a Kaposvári Egyetem és a szervező, a Magyar Mezőgazdaság Kft. idén 10. alkalommal rendezik meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. A jubileumra való tekintettel ezúttal négy napon át, szeptember 22-25. között várják a magyar állattenyésztési szakma színét-javát és a nagyközönséget. A dinamikusan fejlődő, országos kiállítás a 40 hektáros Pannon Lovasakadémia területén valósul meg.

A kiállításon megjelennek az állattenyésztést kiszolgáló gépeket, eszközöket, berendezéseket, valamint az állattenyésztéssel kapcsolatos háttéripari termékeket, szolgáltatásokat kínáló cégek, valamint a takarmányipart, az állategészségügyet, az élelmiszeripart, valamint az agrárfinanszírozást képviselő vállalkozások is.  A majd' ezer tenyészállatot felvonultató kiállításon showbírálatokra, fajtabemutatókra, fejési és nyírási bemutatókra, felvezetők ügyességi versenyére is számíthatnak a látogatók.

Az idei rendezvényen az Agrármarketing Centrum 48 m2-en tervez egységstandos közösségi megjelenést. A kiállítás kiváló alkalom a fogyasztókkal való találkozásra, akik szívesen kóstolnak és vásárolnak akár helyi, akár az ország más, távolabbi pontjairól érkező termékeket is. 4 kiállítónak nyújtunk árubemutatásra, árusításra, kóstoltatásra, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolításához részvételi lehetőséget.

A részletes részvételi felhívást itt, az ÁSZF-et itt találja.