HOFEX NEMZETKÖZI ÉLELMISZER- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS

 

Részvételi felhívás az Agrármarketing Centrum Nemzeti Közösségi standjára a Hofex Nemzetközi Élelmiszer- és Vendéglátóipari Szakkiállításon Hong Kong Convention and Exhibition Centre, 2017. május 8-11.

A 30 éves múltra visszatekintő HOFEX Ázsia vezető élemiszer- és vendéglátóipari kiállítása, amely kétévente kerül megrendezésre. 2015-ben 57 ország 2418 kiállítója mutatta be termékeit több mint 38 ezer látogatónak 65 ezer négyzetméteren. A kiállítás számos nemzetközi gasztroeseménynek is otthont ad, tovább növelve népszerűségét és erősítve szakmaiságát. 

Hongkong kapu szerepe a kínai gazdasági nyitás óta eltelt évtizedekben az egyre újabb és erősebb vetélytársak felbukkanása mellett is erősödik. Az ázsiai-csendes-óceáni régión belül itt található a vállalati központok legnagyobb tömörülése a kedvező fekvés és az alacsony adóterhek miatt, amelynek
köszönhetően a város a nemzetközi pénzügyi és kereskedelmi élet egyik fellegvára lett. Az általános élelmiszeripar bemutatásán túl, a sertéságazat helyzetét javító stratégiai intézkedések kapcsán az AMC 2017-ben ismét közösségi részvételt tervez a HOFEX-en.

A részvételi felhívás itt olvasható.

A jelentkezési lapot innen töltheti le.

Az általános szerződési feltételekről itt olvashat.