Elhalasztják a PLMA nemzetközi sajátmárkás kereskedelmi showt

 

Az amszterdami kiállítást az ország koronavírus (COVID-19) intézkedései miatt egy későbbi időpontra halasztják, 2020. december 2-ra.

2019-ben 2.700 kiállító és 15.100 szakmai látogató találkozásának színterét jelentette a rendezvény. A PLMA szolgáltatásaként a regisztrált kiállítók 30 nappal a rendezvény nyitása előtt kézhez kapják a beszerzők előzetes listáját, mely listán minden regisztrált kis- és nagykereskedő szerepel, akikkel ily módon előzetes tárgyalási időpont-egyeztetésre is lehetőség van. A regisztrált látogatók szintén 1 hónappal a nyitás előtt kapják meg a bejegyzett kiállítók listáját.


A szakkiállításon a kereskedelmi márkás termékek széles skálája kerül bemutatásra, külön pavilonok állnak rendelkezésre az élelmiszergyártók, illetve a non-food termékek gyártói részére. Az árukínálat az alábbi kategóriákat öleli fel: friss és fagyasztott termékek; szárazáruk és italok, kozmetikumok, egészség- és szépségipari termékek, háztartási és konyhafelszerelés, autóápolás, kertészeti cikkek.

További információ az alábbi honlapon:

https://www.plmainternational.com/