PLMA

Hollandia, Amszterdam

2021.12.14.

2019-ben 2.600 kiállító és 15.000 szakmai látogató találkozásának színterét jelentette a rendezvény.

A szakkiállításon a kereskedelmi márkás termékek széles skálája kerül bemutatásra, így külön pavilonok állnak rendelkezésre az élelmiszergyártók, illetve a non-food termékek gyártói részére.

Az eseményre kizárólag szakmai látogatók, úgy mint az élelmiszer termelésben és kereskedelemben érdekelt beszerzők, importőrök, disztribútorok, valamint a HoReCa szektor képviselői látogatnak el. Manapság már szinte valamennyi vezető szupermarket, hipermarket, drogéria és diszkont lánc kínál szinte valamennyi termékkategóriában a kereskedő saját márkaneve alatt megjelenő terméket. Ezért is fontos, hogy Társaságunk 13 éve folyamatosan részt vesz a kiállításon. A sajátmárkás termékek dinamikus fejlődése nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában megfigyelhető, amit a kiskereskedelemben tapasztalható változások is eredményeznek. Átformálódik a gyártókhoz és a kereskedőkhöz fűződő fogyasztói viszony, hosszú távon pedig a teljes kereskedelmi struktúra.

Az utolsó években, 2018-ban 144 m2-en 15 cég részvételével, 2019-ben pedig 16 cég részvételével képviselte Társaságunk hazánk élelmiszeriparát Hollandiában. Erre a kiállításra elég hosszú általában a várólista, a meghirdetett 15-16 helyre körülbelül 25 cég adja be a jelentkezését, amely szám mutatja a kiállításon való részvétel fontosságát.

2020. májusában szintén 16 cég részvétel terveztük megjelenésünket ( a stand teljes területe átadásra kerülne a kiállítók részére), azonban a járvány okozta feszültség következtében, a vásár szervezői a kiállítás megtartását ez év decemberére halasztották.