Dinnye cikkek

Válasszuk szeptemberben is a dinnyét!

2022-08-23Válasszuk szeptemberben is a dinnyét!

„Nyár, dinnye, szeletem” – a lédús és mézédes dinnye még néhány hétig elérhető lesz a megszokott, kiváló minőségben. Erre hívja fel a figyelmet az Agrármarketing Centrum (AMC) a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács a Strand fesztiválon.

tovább

Válasszuk szeptemberben is a dinnyét!

2021-08-27Válasszuk szeptemberben is a dinnyét!

„Nyár, dinnye, szeletem” – a lédús és mézédes dinnye egészen szeptember végéig elérhető lesz a megszokott, kiváló minőségben. Erre hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium (AM) és az Agrármarketing Centrum (AMC) közös kampányában. Nem csak az íze finom, de tökéletesen hidratál és számtalan jótékony hatása is van.

tovább

„Nyár, dinnye, szeletem” – Még szeptemberben is ehetünk dinnyét

2020-09-01„Nyár, dinnye, szeletem” – Még szeptemberben is ehetünk dinnyét

Immár ötödik éve indul kommunikációs kampány a zamatos görög- és sárgadinnye népszerűsítésére az Agrárminisztérium (AM) és az Agrármarketing Centrum (AMC) szervezésében. Az idei kampány fő üzenete, hogy az ízletes dinnye még szeptemberben is elérhető lesz az üzletekben és a piacokon. A dinnyeszezon végére időzített promóció keretében különböző időpontokban, több helyszínen lesz lehetőség megkóstolni az ízgazdag gyümölcsöket.

tovább