Hungarian Food Business Program

A Hungarian Food Business Program az Agrármarketing Centrum üzletfejlesztési tevékenységének részeként a hazai élelmiszeripari vállalkozások külpiacra lépését és a magyar termékek minél szélesebb körű nemzetközi színtéren való megismertetését segíti elő.  

Az AMC minden olyan külpiaci tevékenységét magába foglalja, amellyel a külpiaci szereplőket, kiállításokat, egyéb eseményeket bevonva hangoljuk össze a hazai agrár- élelmiszeripari exportfejlesztési tevékenységeinket. Ide értve egy olyan, valós idejű és naprakész adatokkal ellátott online élelmiszeripari katalógus, tudástár, eseménykezelő és B2B matchmaking szoftver létrehozását, mellyel platformot teremthetünk a hazai előállítók és a releváns külföldi importőrök és disztribútorok egyszerű kapcsolatfelvételéhez - ezáltal is segítve a magyar élelmiszerexportot.

A program részét képezik továbbá a professzionális külföldi élelmiszeripari kiállításokon való közösség megjelenések, és az ezekhez kapcsolódó vagy ezektől független, úgynevezett country mission B2B programok is.

https://www.hungarianfoodexport.com/