ÚJ AMC pályázatok - rendezvények szervezésének és kommunikációjának támogatására

 

Első körben 90 millió forintos keretösszeggel 3 pályázatát jelenteti meg az Agrármarketing Centrum jövő héten.

A 2017. szeptember 15-ig, Magyarországon megvalósuló - a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci promócióját erősítő, az agrárágazatot, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő - rendezvényekre és a hozzá kapcsolódó marketing kommunikációs feladatokra lehet elnyerni utófinanszírozású, vissza nem térítendő pályázati támogatást, maximum a teljes költségvetés 50%-a mértékben.

50 millió forintos költségkeretből a nagyközönségnek szóló, kisméretű, helyi és regionális rendezvényeken és fesztiválokon a hazai termelőket és termékeiket promótáló feladatokhoz nyerhető forrás, amely 500 ezer és 2 millió forint közötti összeg lehet.

30 millió forintos keretösszegből a nagyközönséget célzó, országos jelentőségű rendezvények és vásárok hazai termelőket és termékeiket szolgáló promóciós feladatainak ellátásához 2-5 millió forint közötti támogatási összeg nyerhető.

10 millió forintos keretből pedig a szakmai közönséghez szóló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvényekre, így konferenciákra és a hozzájuk kapcsolódó marketingkommunikációs feladatok elvégzésére szerezhető támogatás 500 ezer és 1 millió forint közötti összegben.

A pályázatok beadási határideje egységesen 2017. május 22. A nyertes pályázóknak a támogatásban részesített tevékenység megvalósításán túl a 2017. évi 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) népszerűsítését célzó megjelenési lehetőségeket is biztosítaniuk kell.

Az elszámolások 2017. október 2-ai határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

A pályázatokat kizárólag postai úton, az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság számára címzetten (1253 Budapest, Pf. 66.) és futárszolgálattal történő kézbesítéssel, a 1013 Budapest, Pauler u. 6. III. emeletén lehet benyújtani. 

A pályázatok kapcsán további információ az AMC honlapján, a palyazat.amc.hu felületen érhető majd el.

A pályázattal kapcsolatosan a +36 (20) 463-6702-es telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás.