Szakmai nappal bővül az OMÉK

 

Az OMÉK történetében most először, szeptember 19-én szakmai nappal indul a rendezvénysorozat. A szakmai napról további információkat itt olvashat.

A szakmai napra az Agrármarketing Centrum nem csupán szakmai konferenciákkal, szakmai fórumokkal és workshopokkal készül, hanem emellett teret enged a bel és külpiaci, üzleti kapcsolatok kiépítését, továbbá a meglévő piaci kapcsolatok erősítését szolgáló üzletember-találkozóknak is.

Külföldről és belföldről egyaránt számos, neves üzletembert invitált az AMC az eseményre.

A szakmai nap kiemelt témája az innováció és az üzletfejlesztés, valamint a legkeresettebb modern technológiai újdonságok szerepe.

A szakértők workshopokon elemzik majd a kereskedelmi láncokba való bekerülés feltételeit, a piacra lépést segítő hatékony marketing eszközöket, az agrárszektorhoz kötődő adóügyi, banki lehetőségeket, a feldolgozóipar termelőkkel szemben támasztott elvárásait és az agrárfinanszírozás kérdéseit.

De kitérnek a frissárú szektor aktualitásaira, a humán erőforrás és intelligens technológia szinergiáira és az adatvezérelt működés lehetőségeire is.

A szakmai nap részletes programterve a http://www.omekszakmainap.hu felületen lesz megtekinthető.