Megnyitott az agrárium egyik legnagyobb hazai kiállítása, az AgromashExpo

 

Mai nap nyitotta meg kapuit az AgromashExpo és az Agrárgép Show nemzetközi és hazai szinten is elismert, elsőszámú gépipari és logisztikai szakkiállítása a Hungexpo-n. Az Agrármarketing Centrum (AMC) 600 négyzetméteres, modern sátorban vonultatja fel 30 standhelyen agrárkiállítóit. A sátor a kiállítási részen kívül számos konferenciának és fórumnak ad helyet.

Az agrárszakma csúcsrendezvényén, január 25. és 28. között ismét jelen vannak a piacvezető márkák és kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. A forgalmazók mellett a hazai gépgyártók szövetségének (MEGOSZ) tagjai nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a magyarországi gépgyártás újdonságait. A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java.

Az AgromashExpo-t és az Agrárgép Show-t legutóbb közel 38 ezer négyzetméteren, 316 kiállítóval rendezték meg a Hungexpo, Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt. A látogatói szám 45 ezer fős mértékének köszönhetően hazai viszonylatban az OMÉK után a második leglátogatottabb rendezvény-együttesnek minősül.