Még három hét és itt a PREGA

 

2018. február 21-én, immáron negyedik alkalommal jelentkezik a PREGA - Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia, amelynek az Aquaworld Hotel Resort Budapest ad otthont. A konferenciát az Agrármarketing Centrum, az Agroinform.hu és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködve rendezi meg.

A Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia kiváló lehetőség arra, hogy értékes szakmai kapcsolatok alakuljanak ki és a precíziós gazdálkodás iránt érdeklődők megoszthassák egymással is tapasztalataikat, beszámoljanak az újdonságokról és a felmerülő problémák megoldásairól. A PREGA fókuszában idén a megoldás és a megtérülés áll. Olyan érdekfeszítő témákkal és előadásokkal találkozhatnak a látogatók, mint a precíziós gazdálkodás nemzetközi aktualitásai, eszközrendszere, agronómia elmélete és gyakorlati alkalmazása, talajművelés és helyspecifikus vetés, illetve friss példák is terítékre kerülnek a megvalósuló hazai precíziós gazdálkodásból.

A 2017-ben bemutatkozó PREGA SCIENCE tudományos konferencia ismét helyet kap a programban, és célja továbbra is, hogy a gyakorlati felhasználók mellett a tudományos élet képviselői is tapasztalatot cseréljenek. A konferencia hagyományaihoz ragaszkodva neves külföldi előadók számolnak be a precíziós gazdálkodás nemzetközi irányairól és előrelépéseiről.