Király Viktor és a Magna Cum Laude is az OMÉK sztárfellépői között

 

Közeleg Magyarország legnagyobb agrárszakmai eseménye, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), amelyet 2019. szeptember 26-29. között rendeznek Budapesten, a HUNGEXPO területén. A szakmai programokon és gasztronómiai kalandozásokon túl az esemény a magyar sztárvilág krémjét is felvonultatja, hiszen az esti nagykoncerteken Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek fel.

Az OMÉK ma már jóval több az agrárium ünnepénél. A szakmaiság mellett az esemény bővelkedik közönségcsalogató programokban, hiszen az OMÉK napijegy megváltásával a kiállítás kísérő programjaiként gyermek előadások, esténként pedig nagykoncertek várják a látogatókat.  Az OMÉK nagyszínpadán a nyitónapon, 2019. szeptember 26-án 18 órakor a Csík Zenekar szórakoztatja majd a nagyérdeműt. 2019. szeptember 27-én 18 órától a Retro Rádió DJ Partyján vigadhatnak majd fiatalok és idősebbek egyaránt, ahol DJ Dominique gondoskodik a jó hangulatról. 2019. szeptember 28-án, szintén 18 órától Magyarország egyik legnépszerűbb előadója, Király Viktor ad önálló koncertet, míg 2019. szeptember 29-én 17 órától a Magna Cum Laude zárja majd egy fergeteges bulival az OMÉK-ot.

A koncertek mellett az idei OMÉK újdonsága lesz az Élménygazdaság, amely elsősorban az általános- és középiskolás korosztály megszólítását célozza. Az Élménygazdaság voltaképpen egy „minifarm”, amelyen keresztül a fiatalok megismerhetik a földművelés, az állattenyésztés és az élelmiszer feldolgozás csínját-bínját, játékos, élményszerű formában. A hazai őshonos állatok bemutatását szolgáló állatsimogatóban pedig megismerhetik a vidéki portákat egykor benépesítő racka juhokat, szürkemarhákat vagy mangalicákat.

A 79. OMÉK a gasztronómia szerelmeseinek is új kalandokat kínál. A vásár történetében először alakítják ki a Gasztro Passzázst, amely a pavilonokat összekötő gyalogúton biztosít majd minőségi étel- és italkínálatot. A Gasztro Passzázson a finom falatokon kívül élőzene, vásári programok és igényes kültéri bútorok biztosítják majd a látogatók kikapcsolódását.

A 79. OMÉK folyamatosan bővülő programjairól és a legfontosabb információkról az https://omek.amc.hu/ és a https://www.facebook.com/OMEKBudapest/ oldalakon tájékozódhatnak.

A koncertajánlót a https://www.youtube.com/watch?v=A0xfJGP1t5c&feature=youtu.be  linken nézhetik meg.