RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS - PROWEIN SPIRIT, DÜSSELDORF BORÁSZATI ÉS SZESZESITAL SZAKKIÁLLÍTÁS

2018.10.16.

Az AMC 2019-ben is lehetőséget biztosít a magyar cégek számára a Prowein Spirit magyar nemzeti standján való megjelenésre.
Kiállítóink a 12-es csarnokban található 43 m2 –es nemzeti standon közösségi standrészt igényelhetnek. A megújult egységes arculati elemekkel felépített standon 4 kiállítónak bemutatkozási lehetőséget, közös tárgyalási felületet, árubemutatási és információs lehetőséget biztosítunk.

A düsseldorfi ProWein az italszakértők találkozóhelye, ahol kiállítóként öt kontinens borászai és szeszesital gyártói mutatkoznak be. Itt találkoznak évről évre a világ exportőrei és importőrei. A kínálatban egyszerre jelenik meg a csúcsminőség és a kedvező árú italok választéka, a borászati – és a kevert italok eszközei, továbbá a szolgáltatók széles köre. Ez lehetőséget ad arra, hogy a szaklátogató átfogó képet alkothasson a világpiaci kínálatról.
A világ legjelentősebb bor- és szeszesitalkiállításán 2018-ban 61 ország 6700 kiállítója vett részt. 2018-ban az AMC a pálinka termelők bemutatkozását szervezi a Spirit pavilonban, a Agrárminisztériummal együttműködve.

Érdemes részt venni, mert a világ egyik vezető borászati és szeszesital vására:


✓ az imázsépítés eszköze
✓ bor és szeszesital piac jövőjébe enged betekintést
✓ a kereslet és a kínálat találkozásának színtere
✓ a piacelemzésre és a pozícionálásra biztosít kiváló lehetőséget

reszveteli-felhivas-prowein-spirit.pdf

jelentkezesi-lap-prowein-2019.pdf

altalanos-szerzodesi-feltetelek_2019.doc

adatvedelmi-tajekoztato.pdf

vissza