Magyar közösségi stand a Gulfood 2022 élelmiszeripari szakkiállításon

Egyesült Arab Emírségek, Dubai

2022.02.13.

2022-ben 27. alkalommal kerül megrendezésre a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari szakkiállítása, melyet teljesen élő formában szerveznek meg február 13-17. között a Dubai Word Trade Centerben.

A Gulfood a világ három vezető élelmiszer szakkiállítása közé tartozik, hatósugara lefedi nemcsak az Arab-öböl térség 6 országát (GCC), hanem az Afrikától Indiáig tartó MENA (Middle East and North Africa) régiót is. A kiállítás népszerű találkozópont kelet és nyugat metszéspontjában. Nyolc tematikus szektorban mutatkoznak be a kiállítók: tejtermékek, italok, zsírok és olajok, egészséges wellness és mentes termékek, gabonafélék és hüvelyesek, hús és baromfi, ütős márkák és a világ élelmiszerei.

A magyar közösségi standon, a TCA pavilonban (a S-H34-J33 jelű standszám alatt) 21 kiállító cég vesz részt az AMC szervezésében. A hazai cégek felvonultatják a magyar élelmiszeripari termékek legjavát, úgy, mint méz, feldolgozott vízi szárnyasok, tejtermékek, fagyasztott zöldségek és gyümölcsök, hidegen sajtolt olajok, snackek, bió- és diétástermékek, gyógyteák, galamb- és szürkemarhából készült húsfélék.  

Úgy tűnik nincs PDF megjelenítő kiegészítője a böngészőjének. Semmi baj... tölts le a linkre kattintva: gulfood_standkatalogus_2022_online.pdf