Pályázatok

Lezárult az AMC 90 milliós keretösszegű pályázata

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázókat, hogy a pályázatok beadási határideje lezárult, jelenleg a bontási folyamat és a hiánypótlási felhívások megküldése zajlik.


A 2017-es AMC pályázatok és a hozzá tartozó dokumentációk  a következő linken érhetőek el részletesen: http://palyazat.amc.hu/

3 kategóriában, 90 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra pályázhattak a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő, az agrárágazatunkat, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő egyesületek, alapítványok és szakmaközi szervezetek.

Rendezvényeik, konferenciáik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez épp úgy kaphatnak támogatást a pályázók, mint kommunikációs anyagaik elkészítéséhez, az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezéséhez, avagy a rendezvényeken feladatot ellátó előadók, tolmácsok díjazásához.

Kizárólag a 2017. szeptember 15-ig, hazánkban megvalósuló és az agráriumhoz kötő rendezvényekre lehetett pályázni, a lebonyolítás teljes költségigényének azonban akár 50 százaléka is elnyerhető az Agrármarketing Centrumtól!

50 millió forintos keretből 500 ezer és 2 millió forint közötti összeg nyerhet, aki a nagyközönségnek szóló, de kisebb méretű, helyi, regionális rendezvényeken és fesztiválokon promótálja a hazai termelőket és termékeiket.

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-fesztivalok.pdf

30 millió forintos keretből 2-5 millió forint közötti támogatási összeget szerezhet, aki a nagyközönségnek országos rendezvényen, vásáron a hazai termelőket és termékeiket népszerűsítési.

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-vasarok.pdf

10 millió forintos keretből, a szakmai közönségnek konferenciát szervezők 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást nyerhetek szervezési és marketingkommunikációs feladataik támogatásaként. 

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-konferenciak.pdf

A pályázatok beküldési határideje egységesen: 2017. május 22. volt. A pályázatok kizárólag postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére, a 1253 Budapest, Pf. 66. címre, avagy  futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1013 Budapest Pauler u. 6. (III. em.) lehetett benyújtani, legkésőbb 2017. május 22-ig.

Az elszámolások 2017. október 2-ai határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

A pályázattal kapcsolatosan a +36 (30) 198-2775, +36 (20) 463-6702, +36 (30) 198-2898-as telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás.

Gyakran ismételt kérdések

palyazat_gyik_.docx

Letölthető logók

AMC logó:

amc_logo_zold_alapon_feher_cmyk.eps

amc_logo_zold_alapon_feher_rgb.eps

FM logó:

fm_logo.eps

foldmuvelesugyi_miniszterium.ai

OMÉK logó:

amc_omek_logo_2017_cmyk.eps