Pályázatok

Az AMC pályázat nyerteseit itt érheti el

---

Újranyitott pályázati lehetőség

A AMC-P-17-7 kódszámú pályázati kiírás fennmaradt pályázati forrásának terhére, 8 M Ft kerettel az AMC Nonprofit Kft. 2018. március 26-án újra megnyitja a pályázati lehetőséget „A belföldön megvalósuló rendezvények: fesztiválok, illetve vásárok keretében hazai termelők, illetve termékeinek promócióját szolgáló tevékenységek” kategóriában.

A vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő, az agrárágazatunkat, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok.

Rendezvényeik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez épp úgy kaphatnak pályázati támogatást, mint kommunikációs anyagaik elkészítéséhez, az eseményekhez kötődő arculati tervezéséhez, avagy a grafikai elemek megtervezéséhez.

Kizárólag a hazánkban, 2018. január 1. és 2018. március 31-ig megvalósuló és az agráriumhoz kötődő rendezvények kapcsán nyújthatóak be pályázatok, de a lebonyolítás teljes költségigényének akár 50 százaléka is elnyerhető a pályázatot meghirdető Agrármarketing Centrumtól.

8 millió forintos költségkeretből 1 millió és 5 millió forint közötti összeg nyerhető a nagyközönségnek szóló helyi, regionális, országos rendezvényekhez: a hazai termelők és termékeik vásárokon és fesztiválokon történő promóciójához.

A pályázatok benyújtásának határideje egységesen: 2018. április 3. 12:00 óra. A pályázatok kizárólag postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére, a 1253 Budapest, Pf. 66. címre, avagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1013 Budapest Pauler u. 6. (III. em.) nyújthatóak be. Az elszámolások 2018. április 30-ai határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

A pályázattal kapcsolatosan a +36 (30) 198-2775-ös telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás

Itt érheti el a pályázati felhívást!

Az AMC pályázat nyertesei:

(Nagyításért kattintson a képre)

 

 

 

Itt tekintheti meg az új AMC pályázatokat!

 

 

---

 

Innen töltheti le a nyertes pályázatok listáját

Tályékoztatjuk a pályázókat, hogy a hivatalos értesítőt az eredményekről postai úton is elküldjük.

 

2017. szeptember 4-én 2 kategóriában, 90 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő, az agrárágazatunkat, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok.

Rendezvényeik, konferenciáik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez épp úgy kaphatnak pályázati támogatást, mint kommunikációs anyagaik elkészítéséhez, az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezéséhez, avagy a rendezvényeken feladatot ellátó előadók, tolmácsok díjazásához.

Kizárólag a hazánkban, 2017. október 1. és 2017. december 31-ig megvalósuló és az agráriumhoz kötődő rendezvények kapcsán nyújthatóak be pályázatok, de a lebonyolítás teljes költségigényének akár 50 százaléka is elnyerhető a pályázatot meghirdető Agrármarketing Centrumtól.

80 millió forintos költségkeretből 1 millió és 3,5 millió forint közötti összeg nyerhető a nagyközönségnek szóló helyi, regionális, országos rendezvényekhez: a hazai termelők és termékeik vásárokon és fesztiválokon történő promóciójához. További 10 millió forintos keretösszegből a szakmai közönséget érintő tudástranszfer célú rendezvények (konferenciák) kivitelezői nyerhetnek 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást szervezési és marketingkommunikációs feladataikhoz. 

A pályázatok benyújtásának határideje egységesen: 2017. október 6. A pályázatok kizárólag postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére, a 1253 Budapest, Pf. 66. címre, avagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1013 Budapest Pauler u. 6. (III. em.) nyújthatóak be. Az elszámolások 2018. január 31-ei határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

A pályázati felhívások szeptember elején jelennek meg az AMC honlapján, a http://www.amc.hu/palyazatok/ felületen.

A pályázattal kapcsolatosan a +36 (30) 198-2775-ös telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás.


Részletekért kattintson ide!


---


Korábbi pályázat


Innen töltheti le a nyertes pályázatok listáját.

 

---

Tisztelt Pályázók!

Az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. felhívja a Tisztelt Pályázóink figyelmét arra, hogy jelen közleménnyel segítséget szeretne nyújtani a pályázati felhívásban megjelent részcél (II.2. pont) teljesítéséhez.

A támogatás részcélja, hogy a megvalósítandó rendezvényhez kapcsolódó marketingkommunikációval és információs standdal elősegítse a 2017. évi 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (továbbiakban: OMÉK) kiállítói és látogatói beterelését.

A támogatottaknak a felhívás szerint vállalniuk kell, hogy az OMÉK-ot, mint a magyar agrár- és élelmiszergazdaság legnagyobb közösségi megjelenési lehetőségét, a támogatott céllal összhangban, a rendezvény célközönségének körében bemutatják és ismertetik.

A fenti cél teljesítéséhez az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft.  az alábbi minimum megjelenési ajánlást tette közzé:

Konferencia:

„Kódszám: AMC-P-17-1, A belföldön megvalósuló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvények”

-          Támogatói logó megjelenítése a meghívón.

-          Támogatói logó megjelenítése a színpadon (színpadon levő vizuális megjelenítőn való logó megjelenítése).

-          OMÉK tájékoztatóanyag behúzása a konferenciacsomagba.

-          A konferencia moderátori felvezetésénél OMÉK tájékoztatás nyújtása a megjelenteknek.

Fesztivál:

„Kódszám: AMC-P-17-2, A belföldön megvalósuló, elsősorban kisméretű helyi vagy regionális rendezvények, illetve fesztiválok keretében hazai termelők és termékeinek promócióját szolgáló program”

-          1db 2,5x1 méter nagyságú molinó, vagy ezzel egyenértékű vizuális megjelenítőn való kihelyezés jól látható helyen. (A nyomdakész grafikai alapanyag a www.amc.hu honlapon elérhető.)

-          Színpadon levő vizuális megjelenítőn való támogatói logó megjelenítése (ha van).

-          Látogató számhoz viszonyítva megfelelő darabszámú OMÉK szórólap nyomtatása, és szétosztása hosztesz segítségével.

-          Média és reklámfelületeken, szóróanyagokon a támogatói logó megjelenítése.

-          Előre jelzett igény esetén OMÉK információs pult kihelyezése, tájékoztatás felkészített hosztesz segítségével.

Vásár:

„Kódszám: AMC-P-17-3, A belföldön megvalósuló, elsősorban országos jelentőségű rendezvények, kiállítások, vagy vásárok keretében hazai termelők, illetve termékeinek promócióját szolgáló program”

-          1db 2,5x1 méter nagyságú molinó, vagy ezzel egyenértékű vizuális megjelenítőn való kihelyezés jól látható helyen. (A nyomdakész grafikai alapanyag a www.amc.hu honlapon elérhető.)

-          Színpadon levő vizuális megjelenítőn való támogatói logó megjelenítése (ha van).

-          Látogató számhoz viszonyítva megfelelő darabszámú OMÉK szórólap nyomtatása, és szétosztása hosztesz segítségével.

-          Média és reklámfelületeken, szóróanyagokon a támogatói logó megjelenítése.

-          OMÉK információs pult kihelyezése, tájékoztatás felkészített hosztesz segítségével.


Letölthető dokumentumok

 

 

OMEK2017_reklamtabla_250x100_nyomda

jelentkezesi-lap-kistermelok-reszere-omek.doc

jelentkezesi-lap-szakkiallitok-reszere-omek.doc

omek-sales

amc-ketnyelvu-szorolap_nyomdai.pdf

omek2017_la4_szorolap_belso_oldalak_angol_verzio.pdf

omek2017_la4_szorolap_kulso_oldalak_angol_verzio.pdf

omek2017_la4_szorolap_belso_oldalak.pdf

omek2017_la4_szorolap_kulso_oldalak_mod.pdf

szakmai-es-penzugyi-beszamolo-minta.docx

 

AMC logó:

amc_logo_feher alapon

amc_logo_zold_alapon_feher_cmyk.eps

amc_logo_zold_alapon_feher_rgb.eps

FM logó:

fm_logo.eps

foldmuvelesugyi_miniszterium.ai

OMÉK logó:

amc_omek_logo_2017_cmyk.eps


---

A 2017-es AMC pályázatok és a hozzá tartozó dokumentációk  a következő linken érhetőek el részletesen: http://palyazat.amc.hu/

3 kategóriában, 90 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra pályázhattak a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő, az agrárágazatunkat, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő egyesületek, alapítványok és szakmaközi szervezetek.

Rendezvényeik, konferenciáik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez épp úgy kaphatnak támogatást a pályázók, mint kommunikációs anyagaik elkészítéséhez, az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezéséhez, avagy a rendezvényeken feladatot ellátó előadók, tolmácsok díjazásához.

Kizárólag a 2017. szeptember 15-ig, hazánkban megvalósuló és az agráriumhoz kötő rendezvényekre lehetett pályázni, a lebonyolítás teljes költségigényének azonban akár 50 százaléka is elnyerhető az Agrármarketing Centrumtól!

50 millió forintos keretből 500 ezer és 2 millió forint közötti összeg nyerhet, aki a nagyközönségnek szóló, de kisebb méretű, helyi, regionális rendezvényeken és fesztiválokon promótálja a hazai termelőket és termékeiket.

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-fesztivalok.pdf

30 millió forintos keretből 2-5 millió forint közötti támogatási összeget szerezhet, aki a nagyközönségnek országos rendezvényen, vásáron a hazai termelőket és termékeiket népszerűsítési.

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-vasarok.pdf

10 millió forintos keretből, a szakmai közönségnek konferenciát szervezők 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást nyerhetek szervezési és marketingkommunikációs feladataik támogatásaként. 

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-konferenciak.pdf

A pályázatok beküldési határideje egységesen: 2017. május 22. volt. A pályázatok kizárólag postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére, a 1253 Budapest, Pf. 66. címre, avagy  futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1013 Budapest Pauler u. 6. (III. em.) lehetett benyújtani, legkésőbb 2017. május 22-ig.

Az elszámolások 2017. október 2-ai határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

A pályázattal kapcsolatosan a +36 (30) 198-2775, +36 (20) 463-6702, +36 (30) 198-2898-as telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás.

Gyakran ismételt kérdések

palyazat-gyik.docx