THE 36TH THE LONDON WINE FAIR" NEMZETKÖZI SZAKKIÁLLÍTÁS LONDON, KENSINGTON OLYMPIA

2017.02.15.

Részvételi felhívás: The 36th The London Wine Fair" Nemzetközi Szakkiállítás London, Kensington Olympia, 2016. május 3-5.

A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság 2016-ban is magyar nemzeti megjelenést szervez a 36. londoni Nemzetközi Bor kiállításon, amelyet a Kensington Olympia központ 3 csarnokában rendeznek. A kezdetektől hosszú ideig ezen a helyszínen volt a rendezvény, amelyet az elmúlt években az ExCel kiállítási központban tartottak. A kiállítás azért került vissza az Olympiába, mert a városközponttól távol eső, elég nehezen megközelíthető ExCel-ben csökkent a kiállítók és a látogatók száma is. 

2015-ben 674 cég mutathatta be, kóstoltatta termékeit a világ legfontosabb bortermelő vidékeiről. A regisztrált látogatók (11.668 fő, 82 országból): üzletemberek, importőrök, nagykereskedők, szállodák, éttermek, szupermarketek, üzletek, élelmiszerhálózatok beszerzői, borszakírók stb.

A kiállítás ideje alatt több szakmai programot (vezetett kóstolók, előadások, masterclass, cégbemutatás stb.) is szerveznek.

A részvételi felhívás itt olvasható.

A jelentkezési lapot innen töltheti le.

Az általános szerződési feltételekről itt olvashat.

vissza