SIRHA BUDAPEST NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ÉS HORECA SZAKKIÁLLÍTÁS BUDAPEST, HUNGEXPO

2017.02.15.

Részvételi felhívás: Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és Horeca Szakkiállítás Budapest, Hungexpo, 2016. május 9-11.

A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága 2016-ban közösségi megjelenést szervez a SIRHA Budapest kiállításon a hazai agrártermékek bemutatására. A SIRHA a világ egyik vezető élelmiszer- és vendéglátóipari szakkiállítás sorozata, amelyet eddig a lyoni bázison kívül Genfben, Isztambulban, Rio de Janeiroban és Mexikóvárosban rendeztek meg. 2016-ban Budapest ad otthont a rendezvénynek. Ez az új esemény összehozza a legfontosabb magyar és nemzetközi piaci szereplőket a Horeca szektor és az élelmiszeripar területéről, és átfogó képet ad az érintett ágazatok új trendjeiről. 

A SIRHA Budapest bevezető eseményére 2014-ben került sor Gourmet by SIRHA Budapest néven, ami három korábbi szakkiállítás összevonásával született meg közel 20 ezer m2-en, 300 kiállító és 15 ezer szakmai látogató részvételével. A szervezők a kiforrott SIRHA Budapesten még több kiállítóval és 20 ezer szakmai látogatóval számolnak. A kiállítást versenyek és szakmai fórumok teszik teljessé.

A részvételi felhívás itt olvasható.

A jelentkezési lap innen letölthető.

Az általános szerződési feltételekről itt olvashat.

vissza