RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA

2017.02.14.

Az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. 2016-ban is magyar nemzeti megjelenést szervez a rijadi Nemzetközi Szakkiállításon (35. „Saudi Agriculture", Nemzetközi Mezőgazdasági, Víz, Agráripari és 23. „Saudi Agrofood" Élelmiszeripari, Alapanyag, Technológia), amelyet a RICEC kiállítási központban rendeznek, 15 ezer m2-es területen, a szaúdi Mezőgazdasági Minisztérium és a Kereskedelmi Kamara támogatásával.

A rendezvény, a közel-keleti térség egyik legnagyobb seregszemléje, ahol lehetőség van az új fogyasztási cikkek, élelmiszeripari termékek, technológiák, csomagolástechnika bemutatására. A kiállításon való megjelenéssel esély adódik a gyorsabb és költséghatékonyabb bejutásra a szaúdi piacra, új értékesítési csatornák kialakítására.

2015-ben 350 cég mutathatta be, kóstoltatta termékeit a világ 40 országából (11 nemzeti stand). A regisztrált látogatók (25.147 fő, alapvetően helyiek, valamint a régió országaiból): üzletemberek, importőrök, döntéshozók, nagykereskedők, élelmiszerhálózatok beszerzői, befektetők stb.

Az idei rendezvényen az Agrármarketing Centrum összesen 60 m2-es, épített, standon szervezi a megjelenést. Mivel szakmai rendezvényről van szó, a részvételt azoknak ajánljuk, akik importőrt, forgalmazót keresnek a szaúdi, közel-keleti piacra, illetve, a már meglévő kapcsolatukon keresztül az értékesítésüket kívánják bővíteni. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a helyi szabályok alapján nők nem mehetnek be a kiállításra.

Bővebb információkat a kiállításról itt talál, a jelentkezési lapot innen töltheti le, az Általános Szerződési Feltételek pedig itt elérhető.

vissza