Részvételi felhívás- WorldFood Kazakhstan

2016.07.28.

A „World Food Kazakhstan" Nemzetközi Élelmiszeripari és Ital Szakkiállítás, Kazahsztán és Közép-Ázsia jelentős élelmiszeripari és ital szakvására, amely a kazah Mezőgazdasági Minisztérium, Almaty Város Önkormányzata és egyéb szervezetek, szövetségek támogatásával, az Atakent kiállítási központban kerül megrendezésre, 2016-ban tizenkilencedik alkalommal. Az elmúlt évben 7.553 bruttó m2 kiállítási területen 36 országból 402 cég mutathatta be termékeit, a szakmai látogatók száma 5.507 fő volt (alapvetően kazah, de jelentős számban üzbég és kirgiz élelmiszer- és italgyártók, importőrök, disztribútorok, nagy- és kiskereskedők, döntéshozó vásárlók, éttermek képviselői stb).

A rendezvény, a közel-ázsiai térség egyik legnagyobb élelmiszeripari és ital seregszemléje, ahol lehetőség van az új fogyasztási cikkek, élelmiszeripari termékek, bemutatására, kóstoltatására. A kiállításon való megjelenéssel esély adódik a kazah piacra történő bejutásra, új értékesítési csatornák kialakítására a közép-ázsiai területen.

A kiállítás tematikája: élelmiszeripari termékek, italok, zöldségek, élelmiszeripari alapanyagok, gépek, berendezések, fűszerek stb.

A szervezők az elmúlt évhez hasonlóan B2B találkozókat is terveznek, amelyeken alapvetően a helyi kis- és nagykereskedő cégek képviselői vesznek részt (tavaly az AAS-Food, Green Mart, Galmart, Interfood, KenMart, Metro, Ramstore, Small, Seven Days képviselőivel folytathattak tárgyalásokat az előzetesen bejelentkezett, regisztrált kiállítók). 2015-ben közel 250 ilyen találkozóra került sor.

Az idei rendezvényen az Agrármarketing Centrum összesen 112,5 m2-es, épített, standon szervezi a megjelenést. Mivel szakmai rendezvényről van szó, a részvételt azoknak ajánljuk, akik importőrt, forgalmazót keresnek a kazah, közép-ázsiai piacra, illetve, a már meglévő kapcsolatukon keresztül az értékesítésüket kívánják bővíteni.

Az egységes arculati elemekkel felépített standon megjelenő közösségi kiállítóknak árubemutatási és információs lehetőséget, továbbá közös tárgyalási felületet biztosítunk.

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 9.

Jelentkezés módja: Jelentkezési lap visszaküldése

 

További információkat a részvétellel kapcsolatban itt talál, a jelentkezési lapot innen töltheti le, az Általános Szerződési Feltételek pedig itt olvashatóak.

 

vissza