Részvételi felhívás- Biofach 2017

2016.10.05.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI STANDJÁRA A BIOFACH, NÜRNBERG NEMZETKÖZI BIO-ÉLELMISZER ÉS BIO-ÁRU SZAKKIÁLLÍTÁSONA BioFach 28 éves múltra visszatekintő kiállítás Európa legjelentősebb eseménye ebben a témában, ahol a biotermékek teljes spektruma bemutatásra kerül. A vásár részvételi szabályzata értelmében valamennyi kiállított élelmiszerterméknek ökológiai termelésből vagy ökológiai állattenyésztésből (834/2007/EK és 889/2008/EK) kell származnia. A kiállításon legutóbb 2315 kiállító vett részt bruttó 88 500 m2-en.

Az AMC – a korábbi évekhez hasonlóan – 2017-ben is lehetőséget biztosít a magyar biotermelő cégek számára a BioFach magyar nemzeti standján való megjelenésre.

150 m2-t igényeltünk a vásárigazgatóságtól, mely területet előreláthatólag az 5. csarnokban kapunk meg.

Új, egységes arculati elemekkel felépített standon jelenhetnek meg, ahol árubemutatásra, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolításához nyújtunk lehetőséget kb. 14 kiállító számára. Az arculat, a látvány megújításán túl a kiállítás témájához illeszkedő, s azt visszatükröző egyedi installációs eszköztár használata, jobb térkihasználás, a standhely adottságainak és a kiállítók igényeinek maximálisan megfelelő, professzionális elhelyezési és grafikai tervezés határozzák meg jövőbeni elképzeléseinket. Ennek köszönhetően reményeink szerint minden látogató eltalál majd a standunkhoz, és emlékezni is fog rá. Tárgyalásaikhoz minden kiállító részére saját tárgyalórész kerül kialakításra. Az utóbbi évek intenzív kiállítói érdeklődésére tekintettel, a részvételi csomagok meghatározásánál továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a társkiállítók versenyképes ajánlatokkal történő akvirálására.

Jelentkezési határidő: 2016 okt.10.

A részletes részvételi felhívást itt találja, a jelentkezési lapot itt, itt (német nyelvű) és itt, (angol nyelvű ), az Általános Szerződési Feltételeket pedig itt

vissza