Prowine Asia 2016 - Food and Hotel Asia 2016

2016.05.09.

2016. április 12. és 15. között került megrendezésre Szingapúrban dél-kelet Ázsia legjelentősebb élelmiszeripari és HORECA szakvására a Food and Hotel Asia. A Food and Hotel Asia kiállítás mellett egyidőben a nagysikerű ProWein Düsseldorf és ProWine China után idén először nyitotta meg kapuit a ProWine Asia Nemzetközi Bor és Szeszesital szakkiállítás.

A kiállításon 30 ország 250 borásza mutatkozott be a világ minden tájáról. A legnagyobb bortermelő régiók mind képviseltették magukat, Magyarország közösségi standján négy egyéni kiállító és a Nemzeti Borkiválóság Program keretében további 17 borászat mutatta be borait az ázsiai közönségnek. A standon kialakításra került egy borkóstoló zóna, ahol az érdeklődő látogatók irányított kóstoláson vehettek részt folyamatos szakmai tanácsadással kiegészítve.

 

Food and Hotel Asia (FHA) a világ minden tájáról számtalan élelmiszeripari terméket felvonultat. Az idei, 20. kiállítás április 12-15. között került megrendezésre a szingapúri Vásárközpontban.

Több mint 3100 kiállító vett részt 71 országból a kiállítás 9 pavilonjában, ahol a látogatók gyümölcsöző kapcsolatokat építhettek és alakíthattak ki a megjelent cégek döntéshozóival. Az előző kiállításhoz képest 900 új kiállító jelent meg a rendezvényen. A kiállítás színvonalát olyan új nemzeti közösségi standok emelték, melyek közül Magyarország első megjelenése kiemelt figyelmet kapott és említésre került.

 

vissza